تبلیغات
*آموزش آشپزی* مدل لباس * دکوراسیون منزل* - مرغ بریان درسته و کامل در فر
سه شنبه 28 مهر 1388  04:28 ب.ظ    ویرایش: - -
توسط: sahar

 

مرغ بریان درسته و کامل در فر 

 

در ابتدا مرغ درسته را که وزن آن در حدود یك كیلو و نیم است کاملاً پاک کنید و شستشو دهید و سپس در جاهایی که مرغ پر گوشت است مانند سینه و ران ها با چاقو حفره هایی ایجاد کنید .

مدت كباب شدن مرغ در فر یكساعت و نیم است كه ۴۵ دقیقه با حرارت 500 درجه فارنهایت و ۴۵ دقیقه با حرارت 450درجه فارنهایت میباشد .

 

مزه دار کردن مرغ :

کمی نمک و فلفل به روی مرغ و داخل شکم مرغ بمالید و یک عدد سیر و پیاز داخل شکم مرغ گذاشته و بگذارید به اندازه یک ربع تا نیم ساعت بماند.

این مرغ آماده است که ان را درون فر قرار بدهید ، بهنر است مرغ را درون آلمینیوم قرار دهید زیر اگر به طور ساده درون فر بگذارید تمام مایع آن تبخیر شده و خشک میشود ولی درون آلمینیوم مایع مرغ درون آن مانده و مرغ نیز نرم تر میگردد.

برای مزه دار شدن و ترد شدن کباب مرغ خود میتوانید کمی روغن مایع یا روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط کرده و با سرنگ داخل قسمت های مختلف بدن مرغ ، به خصوص جاهای پر گوشت تزریق کنید ، در نهایت روی مرغ را به کره آب شده یا روغن مایع آغشته کرده و آن را در فر قرار دهید .

 

 

اگر مرغ را در كاغذهای مخصوص آلومینیوم میپیچید باید بعد از یكساعت كاغذ را باز كرده تا مرغ در نیم ساعت آخر با برخورد مستقیم حرارت ، برشته و طلائی رنگ شود .

اگر مرغ را داخل ظرف پیرکس قرار داده اید هنگامی که مرغ را از داخل فر بیرون می آورید، می بینید که مقداری روغن داخل ظرف است.

این روغن را روی مرغ بریزید و دوباره آن را داخل فر قرار دهید تا با حرارت، کاملاً طلایی شود.

دمای فر به صورتی است که مرغ طلایی میشود ، برای جلوگیری از سوختن پوست مرغ، روی آن را ورقه ای از آلومینیوم بکشید و مجدداً داخل فر قرار دهید تا گوشت مرغ کاملاًً پخته شود

   


نظرات()  
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

*آموزش آشپزی* مدل لباس * دکوراسیون منزل*

آموزش آشپزی/روش های پخت انواع غذا های ایرانی , انواع خورشت, انواع سوپ و آش , انواع دسر , غذا های دریایی /مدل لباس/دکوراسیون منزل