تبلیغات
*آموزش آشپزی* مدل لباس * دکوراسیون منزل* - طرز تهیه رب انار، رب نارنج ، طرز تهیه لواشک، طرز تهیه آلوچهطرز تهیه رب گوجه فرنگی
پنجشنبه 31 تیر 1389  09:25 ب.ظ    ویرایش: - -
توسط: sahar

رب انار

طرز تهیه رب انار :


انار ها را می شوییم و دانه می كنیم و آب آن را می گیریم و می جوشانیم تا غلیظ شوند.
بعد در شیشه ریخته و درب آن را محكم می بندیم و در جای خنكنگه می داریم .
نكته:از رب انار در فسنجان استفاده می شود.

رب نارنج

طرز تهیه رب نارنج


برای اینكه نارنج تلخ نشود ،پوست نارنج را از وسط به صورت یك نوار می بریم و بعد نارنج را از وسط نصف می كنیم و آب آن را می گیریم و صاف می كنیم سپس آن را می جوشانیم تا غلیظ شود .وقتی سرد شد آن را درون شیشه می ریزیم و در جای خنك می ریزیم .
امتحانش ضرر ندارد.




رب گوجه فرنگی
طرز تهیه رب گوجه فرنگی


گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم. از ماشین یا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگی رد كرده طوری‌كه پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگی را در ظرف بزرگی می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد و مایه غلیظ شود. در جوش‌های آخر به اندازه كافی به آن نمك می‌زنیم . پس از آنكه رب كاملاً غلیظ شد از روی حرارت رب را بر می‌داریم و می‌گذاریم سرد شود. سپس رب را داخل شیشه می‌ریزیم و درب شیشه را می‌بندیم و در جای خنك قرار می‌دهیم. بهترین طریق برای تهیه رب گوجه فرنگی پختن آن است. ربهایی كه در آفتاب تهیه می‌شوند مزه ترشیدگی پیدا می‌كند و در هوای آزاد با مواد خارجی آلوده می‌شوند. حرارت زیر رب نباید زیاد باشد. رب را باید مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد.
__________________


رب شیرین بیان
طرز تهیه رب شیرین بیان:


ریشه شیرین بیان را پوست کنده و مغز آن را نیمکوب نموده و در آب بجوشانید تا قوت ریشه در آب داخل شود، سپس مکرراً آن را صاف کرده که ته نشین نداشته باشد، بعد آنقدر بجوشانید تا غلیظ شده و به صورت رب درآید.
__________________

طرز تهیه لواشک

لواشک زردآلو |لواشک آلبالو |لواشک انار |لواشک سیب |لواشک آلو |لواشک زرشک |انواع لواشک

لواشک را از میوه های مختلف می توانید درست کنید و همینطور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید. به این ترتیب که میوه را بعد از اینکه شستید می گذارید درون قابلمه ایی می جوشانید به نوع میوه ایی که استفاده می کنید مقدار اضافه کردن نمک فرق می کند. مثلاً لواشک آلو با لواشک انار مقدار نمکش فرق می کند ولی در هر صورت به ذائقه خودتان ارتباط دارد که چقدر نمک اضافه کنید. میوه ها را کاملاً پخته و می گذارید که له شوند بعد از درون صافی که کمی سوراخهایش درشت باشد رد می کنید زیرا باید گوشت میوه که له شده است از صافی رد شود. البته در مورد میوه هایی مثل انار که دانه های ریزتری دارد باید صافی طوری باشد که دانه ها از آن رد نشود. بعد درون ظر مورد نظر سیلفون پهن می کنید و از مایع لواشک به قطر 5/1 سانتی متر درون ظرف روی سیلیفون می ریزید ظرف را کمی تکان تکان می دهید که مایع درون ظرف کاملاً یکسان پخش شود. بعد سیلیفون دیگری را روی آن کشیده و می گذارید در آفتاب تا کاملاً خشک شود.
__________________

آلوچه

طرز تهیه آلوچه

ابتدا آلوها را شسته سپس آنها را در قابلمه ریخته و کمی آب در قابلمه ریخته تا آلوها نسوزد این نکته بسیار مهم است مثلا اگر قابلمه شما پر از آلو شد فقط یک پنجم از حجم آلو را آب میریزیم

سپس می گذاریم تا آلو ها کاملا پخته شود به تطوری که هسته ها به راحتی از آن جدا شود در گام بعدی محتویات قابلمه را میگذاریم کمی خنک شود و بعد از صافی می گذرانیم به طوری که هسته ها از گوشت آلو جدا شود

در مرحله بعدی معجون به دست آمده را نمک زده می گذاریم روی حرارت کم تا بجوشد باید توجه کنید که در این مرحله محتویات را مرتب به هم زنید تا ته نگیرد این کار را تا جایی ادامه میدهید که غلظت آلوچه مانند رب گوجه فرنگی شود

از این چاشنی در خورشت ها ، خوراک مرغ و.... استفاده میکنند
__________________





   


نظرات()  
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

*آموزش آشپزی* مدل لباس * دکوراسیون منزل*

آموزش آشپزی/روش های پخت انواع غذا های ایرانی , انواع خورشت, انواع سوپ و آش , انواع دسر , غذا های دریایی /مدل لباس/دکوراسیون منزل