تبلیغات
ashpazi - طرز تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری

چهارشنبه 9 آذر 1390  07:19 ب.ظ

نوع مطلب :انواع ترشی ها ،

طرز تهیه ترشی بندری

http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1298637012_original_htizgukvfnwyoxlmqcea.jpg

مواد لازم:
گوجه فرنگی=۱کیلو
بادمجان=۱کیلو
موسیر=۲۰۰ گرم
هویج=۱ کیلو
گل کلم=۱ عدد
کرفس=۱ بوته
لوبیا سبز= نیم کیلو
فلفل سبز= ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی= ۴ قاشق سوپ خوری
ادویه ترشی= ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
سرکه = ۱ لیتر
آب= ۱ لیتر

.

طرز تهیه:
بادمجانها را از طول برش داده نمک زده و یک ساعت کنار گذاشته تا تلخی آن گرفته شود .سپس آنها را شسته و چند دقیقه در آب جوش قرار داده و در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.موسیر را از یک روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم.تمام مواد را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را پوره کرده وبا رب در قابلمه گذاشته می گذاریم بجوشد،سرکه را باآب مخلوط کرده ودر ظرفی می جوشانیم گوجه و سرکه را در حالیکه داغ هستند روی مواد ترشی ریخته و ادویه ،نمک و زرد چوبه زده خوب مخلوط کرده پس از سرد شدن در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.

*لوبیا سبز را پس از شستن در آب جوش قرار داده شعله را خاموش کرده ودر ظرف را می گذاریم*


نوشته شده توسط: sahar | آخرین ویرایش:- | نظرات() 

برچسب ها: آموزش ترشی بندری ، آموزش درست کردن ترشی ، آموزش درست کردن ترشی بندری ، آموزش درست کردن ترشی جدید ، آموزش درست کردن ترشی خارجی ، بندری ، ترشی ، ترشی بندری ، تهیه ترشی بندری ، طرز ترشی بندری ، طرز تهیه ترشی بندری ،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.