تبلیغات
ashpazi - طرز تهیه خورش كدو حلوایی با آلو

طرز تهیه خورش كدو حلوایی با آلو

یکشنبه 20 آذر 1390  09:22 ق.ظ

نوع مطلب :انواع خورش ،

مواد لازم:
1-    گوشت مغز ران یا ماهیچه گوسفندی نیم كیلو بدون استخوان
2-    پیاز سرخ كرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
3-    كدو حلوایی یك كیلو و نیم
4-    آلوی خشك 150 گرم
5-    آبلیمو نصف استكان
6-    عسل دو تا سه قاشق سوپ خوری


7-    زعفران یا رب گوجه فرنگی خانگی به مقدار كم
8-    روغن كنجد 150 گرم
9-    نمك و فلفل به مقدار كافی

طرز تهیه:
گوشت را تكه تكه می كنیم و می شوییم با پیاز سرخ كرده یك تفت می دهیم بعد سه تا چهار لیوان آب در آن می ریزیم و گوشت را می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. بعد آلو را می شوییم و داخل گوشت می ریزیم تا بپزد و نمك و فلفل و آبلیمو و عسل و زعفران حل شده در آب جوش یا رب گوجه فرنگی خانگی را به آن اضافه می كنیم و می گذاریم خورش كاملاً جا بیفتد. سپس كدو را پوست می كنیم و دو طرف آنرا در روغن سرخ می نماییم و روی خورش می چینیم و كمی از سس خورش را روی كدو می دهیم و می گذاریم خورش با كدو چند جوش بزند ولی كدو نباید زیاد له شود. بعد كدوها را در دیس می چینیم و بقیه مواد را داخل آن می ریزیم.


نوشته شده توسط: sahar | آخرین ویرایش:- | نظرات() 

برچسب ها: آلبالو ، عسل ، ماهیچه ، گوشت گوسفند ، خورشت کدو ، گوشت پخته ، آبلیمو ، خوردن گوشت ، زعفران ، گوشت ، کدو ، گوشت قرمز ، رب گوجه فرنگی ، زرشک ، گوشت میش ، گوشت حلال ، گوشت سالم ، آلبالو و عسل ، گوشت راسته ، پیاز داغ ، گوشت بره ، خورشت ، آلو ، گوشت خواری ، زعفران سالم ، مغز ران ، پیاز ، کدو حلوایی ، خورشت کدو حلوایی ،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.