تبلیغات
ashpazi - طرز تهیه دلمه كلم برگ

طرز تهیه دلمه كلم برگ

یکشنبه 20 آذر 1390  08:24 ق.ظ

نوع مطلب :انواع دلمه ،


 

 

 

 

 

مواد لازم:
1-    كلم برگ یك عدد در حدود 2 كیلو
2-    گوشت چرخ كرده 500 گرم
3-    سبزی دلمه نیم كیلو
4-    پیاز سرخ كرده 4 تا 5 قاشق سوپ خوری
5-    روغن كنجد 150 گرم

6-    رب میوه نسترن(1) یا رب انار خانگی یك قاشق غذاخوری
7-    آبغوره 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
8-    نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار كافی

طرز تهیه:
پیاز را خرد و با روغن كنجد سرخ می كنیم تا طلایی رنگ شود . بعد گوشت را داخل پیاز می ریزیم و بهم می زنیم تا كمی سرخ گردد و آب گوشت هم كشیده شود . آنگاه رب میوه نسترن را در دو لیوان آب حل می كنیم و داخل گوشت می ریزیم . نمك و فلفل و زردچوبه و آبغوره را اضافه می كنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آبش كشیده شود. سبزی را ریز خرد می كنیم و با مایه گوشت مخلوط می كنیم و بهم می زنیم و می گذاریم به روغن بیفتد.
برگهای كلم را جدا می كنیم و در آب نمك یكی دو جوش می دهیم تا برگها نرم شوند برگهای بزرگ را دولا می كنیم و برگهای كوچك را دو تا دو تا داخل هم قرار می دهیم و از مایه دلمه یك قاشق سوپ خوری داخل برگ می ریزیم و آنرا مانند بقچه محكم می بندیم دلمه های آماده شده را نزدیك هم در ظرف می چینیم داخل ظرف مقدار كمی آب جوش می ریزیم و در حرارت ملایم می پزیم تا آب دلمه كاملاً كشیده شود.

 

 

===========================================

(1) - رب میوه نسترن:

رب میوه نسترن جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی می باشد که هم اکنون بسیاری از زنان شمالی نسبت به تهیه آن اقدام می نمایند.


نوشته شده توسط: sahar | آخرین ویرایش:- | نظرات() 

برچسب ها: آشپزخانه ، ظروف آشپزی ، نمک ، سبزی تازه ، آبغوره ، ادویه جات ، نمک دریا ، روغن کنجد ، ادویه گرم ، رب ، دلمه ، رب انار ، سبزیجات ، ادویه ، غذای ادویه ای ، نمک سالم ، پیاز ، گوشت چرخ کرده ، آشپزی ، فلفل ، آشپزخانه احیای سلامت ، آشپزی در احیای سلامت ، آشپزی سنتی ، آشپزی و سلامتی ، آشپزی اسلامی ، نمک خاکستری ، دلمه کلم برگ ، کلم برگ ،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.