تبلیغات
ashpazi - طرز تهیه میگو سوخاری

طرز تهیه میگو سوخاری

یکشنبه 20 آذر 1390  09:32 ق.ظ

نوع مطلب :طبخ آبزیان ،

مواد لازم:

1-    میگو پاك كرده 500 گرم  2-    آرد 3 قاشق غذا خوری
3-    زعفران دم كرده 3 قاشق غذا خوری 4-    روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
5-    آب لیمو 2 قاشق غذاخوری  6-    آب نصف لیوان

7-    نمك و فلفل به مقدار كافی
8-    روغن كنجد برای سرخ كردن میگو به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا میگوها را شسته و خشك می كنیم روغن زیتون، آبلیمو و نمك و فلفل را در ظرفی مخلوط می كنیم و میگوها را به آن اضافه می كنیم و خوب هم می زنیم ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم .آرد را با آب و كمی جوش شیرین و دم كرده زعفران مخلوط می كنیم و خوب هم می زنیم تا حالت سس پیدا كند. روغن كنجد را در ظرفی كوچك و گرد كه مسی باشد می ریزیم و داغ می كنیم سپس یكی یكی میگوها را داخل سس می كنیم و بعد داخل روغن داغ می ریزیم . سعی كنید هر بار 2 میگو در ظرف بیندازید. توجه داشته باشید روغن باید سطح میگو را بپوشاند تا میگو خوب سرخ شود و پف كند . در كنار این غذا می توان از سبزیجات پخته استفاده كرد.
(ماهی های بدون استخوان را نیز می توان دقیقا به همین روش سرخ كرد)


نوشته شده توسط: sahar | آخرین ویرایش:- | نظرات() 

برچسب ها: روغن زیتون ، نمک ، آبلیمو ، روغن کنجد ، میگو ، میگو سوخاری ، تهییه ی میگو ، آشپزی ، فلفل ، پختن میگو ، میگو سرخ کرده ،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.