تبلیغات
ashpazi - طرز تهیه خورش به

طرز تهیه خورش به

یکشنبه 20 آذر 1390  09:34 ق.ظ

نوع مطلب :انواع خورش ،

 برهخورشت مواد لازم:
1-    گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفندی نیم كیلو
2-    به یك كیلو
3-    پیاز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
4-    روغن كنجد 100 گرم
5-    آبلیمو نصف استكان
6-    عسل 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
7-    زعفران ساییده یا رب گوجه فرنگی به مقدار كم
8-    نمك و فلفل
طرز تهیه:
گوشت را تكه تكه می كنیم و می شوییم و با پیاز سرخ كرده كمی سرخ می كنیم و 2 تا 3 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد . پوست به را می كنیم و چهار قاچ می نماییم و تخم آن را می گیریم و پره پره یا خرد می نماییم و با روغن كمی سرخ می‌كنیم و داخل گوشت می ریزیم سپس عسل و آبلیمو و نمك و زعفران را اضافه می كنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و گوشت و به كاملاً بپزد ولی نباید زیاد له شود.

نوشته شده توسط: sahar | آخرین ویرایش:- | نظرات() 

برچسب ها: عسل ، آبلیمو ، خورشهای ایرانی ، گوشت ، روغن کنجد ، گوشت حلال ، گوشت سالم ، گوشت راسته ،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.